Képzéseink

Master of DentOwl Assistant – EndoResto

Hatékonyságnövelés fogorvos és asszisztens együttműködésében

Hogyan legyek értékesebb fogászati asszisztens? I.

Master of DentOwl Assistant – Oral Surgery

Hatékonyságnövelés fogorvos és asszisztens együttműködésében a szájsebészeti és implantológiai beavatkozások során

Dental-X fogászati radiológiai képzés

Kritikus állapotú beteg ellátása a fogászati praxisban

Master of DentOwl Hygienist

Gyakorlati kurzus-sorozat szájhigiénikusok számára

Vélemények

|

Viky

Nagyon sok tanfolyamon, továbbképzésen megfordultam már, de a DentOwl Academy Workshopjai messze a legjobbak!
Nemcsak az ott megszerzett tudás miatt, hanem az olyan magasan képzett előadók miatt is mint például -dr. Radánovics Nagy Dániel és dr. Al-Katib Kamil – akik számára kiemelkedően fontos az asszisztens/dentálhigiénikus -fogorvos hatékony együttműködése, illetve olyan igényesen van összeállítva a tematika amit tényleg élvezet hallgatni!
A munkámban már a következő munkanap tudtam hasznosítani az ott megszerzett teljesen új ismereteket!

|

Benedek

A fogászat legkorszerűbb protokolljait ismertető, lényeges gyakorlati ismereteket demonstráló kezdeményezés. Olyan asszisztensek és dentálhigiénikusok számára, akik komolyan veszik a munkájukat és szeretnének fejlődni.

|

Niki

Végre egy továbbképzés ami túl tudott (és túl akart!!!) lépni a már ezerszer hallott és ismételt dolgokon. Kíváncsian várom a továbbiakat ☺

|

Bernadett

Nagyon értékes és gyakorlatban jól alkalmazható tudással lettem gazdagabb. Az előadók remek hangulatú előadásokat tartották. Köszönöm a lehetőséget. Nem ez volt volt az utolsó DentOwl Academy képzés amin részt vettem.

|

Nóra

Rendkívül barátságos előadók, szakmailag komoly témákat érintő előadást hallhattunk. Külön örömmel töltött el, hogy nem „csak” műszereket adogató és lenyomatanyagot kevergető asszisztensnek, higiénikusnak érezhettem magam az előadáson, hanem valami egészen másnak, sokkal precízebb egységnek, akik nélkül egy praxis nem kerek egész. Köszönöm szépen az élményt DentOwl, nem most találkoztunk utoljára!

|

Irma

Ma volt szerencsém részt venni a debütáló workshopon, ami számomra felemelő volt. Ami a legjobban tettszett nekem, hogy itt nem “csak “ egy asszisztensnek/higiénikusnak éreztem magamat, hanem egy egész ( vagyis praxis) fontos részének. Sok hasznos információ hangzott el, interaktív és kommunikatív előadások voltak. Bízom benne, hogy előbb-utóbb az ilyen gondolkodású orvosok lesznek többségben! Az biztos, hogy remélem minden továbbképzésen jelen tudok lenni. Egyetlen egy negatívuma volt… rövid volt 😀 Köszönöm a munkátokat, időtöket és hogy ott lehettem ?