Dr. Sidó Levente

szájsebész szakorvos, szakmai előadó

2001-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetemen cum laude minősítéssel. Fogászati Szakvizsgámat 2003-ban, szájsebészet szakvizsgámat 2006-ban szereztem. 2001 szeptemberétől a Magyar Honvédség Honvédkórház Fej-nyak Sebészeti osztályán dolgozom, az AquaDent fogászatot tulajdonosként 2004-ben alapítottam, a PreceDent Fogászati és Endodontiai Centrum csapatának a 2005-ös kezdetektől fogva tagja vagyok.

A fej-nyak régió baleseti sérüléseinek, fejlődési rendellenességeinek és jóindulatú daganatos elváltozásainak ellátásával foglalkozom. Nagy számban végzek emellett a köznapi értelemben vett szájsebészeti beavatkozásokat: áttörésben visszamaradt fogak, cysták és egyéb gyulladásos eredetű folyamatok sebészete a szájüregben és környékén, valamint általános fogászati kezeléseket.

A fogpótlások előkészítése céljából napi gyakorlatomhoz tartozik a dentális célú implantátumok beültetése és a különféle csontpótló műtétek elvégzése.

A hivatástudattal végzett eredményes fogászati kezelések alapja a csapatmunka. A fogorvos és asszisztense olyan csapatot kell alkossanak, ami a beavatkozások sikerét eredményezi. Kiemelkedő jelentőségű tehát hogy mindketten ismerjék és magabiztosan alkalmazni tudják a szakma alapelveit és fortélyait. 

Következő eseményei

Jelenleg nincs meghirdetett képzése.