Mrázik Bernadett

diagnosztikai képalkotó, CT-, MRI-operátor, betegjogi képviselő

Pécsett születtem, ének-zene tagozaton érettségiztem, majd Szegeden szereztem meg az intervenciós szakasszisztensi felsőfokú képesítésemet. Ekkor a pécsi Honvédkórházban, a radiológián tanultam rengeteg szakmai fogást – és tapasztaltam meg kb. mindent –, ami a hagyományos diagnosztikában létezett akkoriban… Azóta a diagnosztika számos területét érintve, mindig újabb és újabb kihívásokat élek meg. Szívgyógyászaton a haemodinamikai munkám során a sürgősségi helyzetek és az életmentés nehézségei erősítettek meg, majd az onkoterápián „after-nurse”-ként és a lineáris gyorsítón asszisztensként dolgoztam.

Pécsett végeztem Diagnosztikai Képalkotó szakon, majd az CT-, MRI operátori munkámhoz a müncheni LMU Sebészeti Klinikája adott terepet.

2014-ben kezdtem budapesti fogászatokon RTG- és CT- vizsgálatokban asszisztálni, kezdetben másod-, harmadállásban.

Kisfiam születésével és a szakmabeli apukájával az alkalmazotti munkát vállalkozói szemléletté kellett formálnunk és jó döntés volt.

2019 óta önálló fogászati CT rendelőt nyitottunk és 2 éve elindítottam a gyakorlati RTG- és CT-felvételtechnikai képzésemet.

Gyakorlati tudásomat szívesen és örömmel osztom meg az asszisztens kollégákkal/kolléganőkkel, hiszen tudjuk, hogy az asszisztens a minőségi ellátás motorja…

Következő eseményei

Dental-X – fogászati radiológia workshop

Tematika: A kezelőorvos munkáját nagymértékben segíti az olyan kompetens és felkészült asszisztencia, amely magabiztos rutinnal rendelkezik a tökéletes intra-, és extraorális felvételek valamint a minőségi CT-vizsgálat elkészítése terén. A DentOwl […]

További részletek »
21.000 Ft - 43.000 Ft
Sanitaria Kft. Oktató-és bemutatóterme, Puskás Tivadar út 10.
Budaörs, 2040 Magyarország
+ Google Térkép

Mrázik Bernadett képzései

Dental-X fogászati radiológiai képzés